Sporten

Gezond en tevreden via de personal trainer Nijmegen

Het is hartstikke belangrijk om voor jezelf te zorgen. Dit is een basiswaarde die je echt diep ingekerfd moet hebben. Helaas leren mensen dit niet altijd, of is het ontzettend moeilijk om dit te doen. Via een personal trainer Nijmegen, weet ik nu zeker dat dit een goede weg is om voor mijzelf te blijven zorgen. Ik heb jaren gesport, maar dit verzaakte een beetje toen ik het heel erg druk kreeg op mijn werk. Zo gaan er ook weer jaren voorbij, zonder dat je doorhebt wat er gebeurd. Maar onbewust is het wel zichtbaar, je voelt je minder fijn, en dit is op allerlei manieren te zien. Ik vermeed mijzelf bijvoorbeeld, maar dan op belangrijke momenten, waar je er goed uit wilt zien, werd ik opeens geconfronteerd met mijn lichaam. En dit was vaak niet leuk. Op een dag besloot ik hier wat aan te doen, zo gezegd, om voor mijzelf te zorgen.

Personal trainer Nijmegen

Dit ging goed doordat ik de stap zette om een persoonlijke trainer in te schakelen. Via de sportschool werd er gekeken naar mijn doelen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal niet zo goed wist wat deze doelen precies waren. Ik wist dat het belangrijk was om fit te zijn, maar of ik nou mijn armen wilden verstevigen, of vet op mijn heupen wilde verbranden? De trainer heeft mij gelukkig meteen goed hiermee geholpen. Zo kreeg ik steeds meer duidelijker waar ik aan wilde trainen. Bovendien moest ik aan de slag om echt iets aan mijn conditie te doen. Dit was iets wat meteen al duidelijk was.

Personal trainer

Een bekend domino-effect nadat je bent gaan sporten

Wat je vaak krijgt, wanneer je begint met sporten, is dat het steeds fijner voelt om te bewegen. Je wil echt je beweging op je dag halen. Doordat ik nu sport en gericht aan mijn doelen werk, pak ik nu ook vaker de fiets en de trap. Ik merk dat ik sneller wil wandelen. Kortom, ga sporten! En het liefst met een persoonlijke trainer, het helpt je echt vooruit.