goed in beweging komen

Een andere manier van sporten? Probeer eens kickboksen Den Bosch

Voor een aantal maanden was ik fanatiek aan het sporten in de sportschool. Een aantal dagen per week was ik er te vinden en een tijdje vond ik het leuk en ging het goed. Maar op een gegeven moment merkte ik aan mezelf dat ik iets anders wilde. Ik wilde meer uitdaging en wat meer afwisseling. Een goede vriendin van me raadde toen kickboksen Den Bosch aan. Zij volgde de trainingen zelf al een tijdje en was er heel enthousiast over. Het zou echt iets voor mij zijn, zei ze. Na even overwogen te hebben, heb ik het uiteindelijk toch geprobeerd en al snel wist ik dat ze gelijk had. Ik had dit veel eerder moeten doen. 

leuk sporten

De beste full body workout

Al snel merkte ik dat het dat hele kickboksen een beetje had onderschat. Ik dacht: kickboksen, dat doen we wel even. Maar daar kwam ik al snel op terug. Het kickboksen is een functionele workout waarbij cardio en kracht gecombineerd wordt. Alle spieren in je lichaam worden gebruikt tijdens deze sport. Een full body workout dus! Na de eerste paar keer heb ik ook flinke spierpijn gehad. Ik merkte wel dat ik het een hele fijne en leuke sport vond. Niet alleen kwam ik even flink goed in beweging, ook kon ik tijdens de les alles om me heen even vergeten en me echt op het kickboksen richten. Na de lessen merkte ik dat ik me minder gestresst voelde en dat ik me steeds beter begon te voelen. Daarom zal ik het iedereen aanraden om het kickboksen Den Bosch eens te proberen. Want voor dat uurtje sport je niet alleen heel intensief, het is ook nog eens een gezonde ontstresser!

goede workout